Slovenska polka in valček 2017

8. aprila 2017

Polni čudovitih vtisov in doživetij prihajamo s festivala Slovenska polka in valček. V petek 7. aprila smo se v Podčetrtku udeležili 22. festivala Slovenska polka in valček 2017. Predstavili smo se s čudovitim valčkom Povej mi, draga deklica, za katerega je glasbo in aranžma napisal Brane Klavžar, Jože Galič pa besedilo. Nastopili smo 7 po vrsti, poleg nas pa je sodelovalo še 11 odličnih izvajalcev.

Nastopiti na tako velikem odru in pred tako čudovito publiko so sanje vsakega glasbenika – nam so se te sanje uresničile. Hvaležni in srečni smo lahko, da smo bili del te velike zgodbe; zgodbe o Slovenski polki in valčku 2017. Pohvaliti moramo tako organizatorje, ki so poskrbeli, da smo se muzikantje počutili odlično in sproščeno, kot tudi vse sodelujoče glasbenike, s katerimi smo stkali mnogo prijateljskih vezi. Obenem Tik-Tak-ovci iz srca čestitamo prav vsem nagrajencem, saj sami vemo, koliko truda in časa je potrebno vložiti v izvedbo pesmi in sam nastop na tako pomembnem ter uglednem festivalu. Naj omenimo še, da je naš nastop na festivalu popestrila Eva Kuzmič, za kar smo ji fantje zelo hvaležni in upamo, da se še kdaj tako skupaj poveselimo.

Na tem mestu se iz srca zahvaljujemo vsem našim poslušalcem, ki ste nas prišli v živo spodbujati, in vsem tistim, ki ste nas podprli z glasovanjem preko telefonov. Najlepša hvala prav vsem! 

Foto: Žiga Culiberg