Pa smo jo dočakali

14. januarja 2013

Tako je! Pa smo dočakali našo prvo zgoščenko, ki smo jo pripravljali prvih pet let našega delovanja. Zgoščenka bo izšla prihodnji mesec, predstavili pa jo bomo na našem promocijskem koncertu.

V ta namen bomo pripravili dva promocijska koncerta. Prvi bo 3. februarja ob 16.00 uri v Kulturnem domu v Postojni. Poleg nas se bodo na odru predstavili še naslednji ansambli: Kvintet 7, Ribniški pušeljc, Erazem, Narcis, Snežnik in harmonikarski orkester Vilija Marinška. Drugi koncert pa bo 17. februarja ob 17.00 uri v Kulturnem domu v Podnanosu, kjer bodo z nami na odru Drug problem, Zvita feltna, ansambel Tomaža Rota in skupina Kolovrat – Kamno. Pripravljamo vam tudi prav posebno glasbeno presenečenje!

Karte lahko rezervirate in naročite že danes na 041 683 453 (Uroš) in 041 683 454 (Boštjan) ali pa si jih zagotovite v naslednjih prodajalnah: papirnica Scripta Postojna, papirnica Sponkca Pivka, pizzerija Park Ilirska Bistrica in frizerstvo Tina Cerknica.

Veseli bomo vašega obiska, zato vam za vsako drugo kupljeno vstopnico podarjamo novo zgoščenko Ljubezen je pesem srca! Se vidimo in veselo bo!