Ansambel Tik-Tak z novo zgoščenko!

29. maja 2018

Izšla je nova zgoščenka ansambla Tik-Tak z naslovom “Melodije srca”. Na novi zgoščenki je 10 skladb, ki so jih fantje predstavili in posneli v preteklih letih. Naslovna “Melodije srca”, s katero so se predstavili na lanskem Vurberškem festivalu in bili nagrajeni s plaketo “Lojzeta Slaka” za najboljšo izvedbo, kot tudi s plaketo “Jožeta Šifrarja” za najboljšo večglasno vokalno izvedbo, ter bronastim zmajem. Poleg omenjene skladbe je na zgoščenki tudi “Povej mi, draga deklica” s katero so se predstavili na festivalu Slovenska polka in valček 2017, v prav posebno čast pa si štejejo, da jim je Brane Klavžar, s katerim avtorsko veliko sodelujejo, dovolil na novo posneti uspešnico ansambla Braneta Klavžarja “Zaradi pesmi” s katero so leta 2016 prepričali občinstvo na zamejskem festivalu v Števerjanu.

Vse te skladbe in mnogo drugih, s prelepimi melodijami in besedili, ki so jih za ansambel Tik-Tak ustvarjali priznani avtorji kot so: Brane Klavžar, Jani Rednak, Janez Repnik, Marjan Turk, Primož Ilovar, Jože Galič, Majda Rebernik, Vera Šolinc, Igor Pirkovič, Matej Kocjančič, Matjaž Vrh in drugi.

Za vsakega pravega ljubitelja Slovenske narodno zabavne glasbe, je nova zgoščenka ansambla Tik-Tak z naslovom Melodije srca prava izbira!

Zato ne odlašajte, naročite si jo na elektronskem naslovu ansambla Tik-Tak ali pa na strani FB ansambla Tik-Tak.

Veseli in hvaležni bomo za vašo podporo!